Close
EL DISC: AXEL RUDI PELL, DIAMONDS UNLOCKED!

EL DISC: AXEL RUDI PELL, DIAMONDS UNLOCKED!

M’encanta! Feia temps que no escoltava (val, des de Guns N Roses…) una cosa tan meravellosa com aquest Diamonds Unlocked de Axel Rudi Pell.
So Metal de tota la vida, amb les corresponents balades, solos de guitarra d’aquells que dones gràcies a les Deesses del Metall per haver nascut rocker… Increïble. I totes les cançons són versions d’altres grups…però anem per parts (segur que els típics de “cap cançó supera a la original” acaben de abandonar aquest bloc…Adéu!)

Comença amb una cançó composta per el pròpi Axel (The Diamond Overture), com a introducció a lo que després ens espera.

“Warrior” del grup de Nova York Riot, obre aquesta obra, amb molta canya, guitarres afilades, veu desgarradora i una bateria que no para ni un segon. No està gens malament.

“Beautiful Day” dels U2 ,  supera al tema original dels irlandesos en tots els aspectes. Bono deu estar amagant-se en algún concert benèfic, que es l’únic que fa en aquests temps, per que rock en fan ben poc.  Johnny Gioeli té un registre prou més ample i Axel….per a que parlar!

“Stone” de Chris Rea no la coneixia, però personalment, Axel fa una versió molt elegant i un solo amb molta classe cap al final de la mateixa. Dels que et quedes analitzant cadascuna de les notes!

A “Love Gun” de KISS, no li fa falta presentació. Un dels temes per excelència d’aquesta banda i del món del rock. Aquesta vegada es decanta per lo acústic i fa una versió alternativa de l’original. Ni més bona ni més dolenta. Simplement ha igualat en qualitat aquesta obra mestra del hard rock.

Fool’s Game” , el primer èxit de Michael Bolton, l’ha convertit en tot un himne del Hard Rock. La cançó original es bona, però amb la guitarra de Pell, la veu de Gioeli i la bateria de Mike Terrana, podem oblidar per complet a Michael Bolton i gaudir amb aquest temàs.

“Heartbreaker” de Free, coneguts especialment per el All Right Now, es converteix en una cançó que desprén tot el sabor dels anys 80, amb tots els elements clau, però predominant la guitarra de Pell i els solos impressionants que es pega durant tot el tema.

Rock the Nation” de Ronnie Montrose, passa de ser una cançó Hard Rock al 1973, a convertir-se en un tema realment Heavy a les mans de Axel Rudi Pell al 2007.

In the Air Tonight” de Phil Collins, sentint-ho molt, es converteix en un himne en aquest disc. Les percussions de Mike Terrana superen als de l’original, i en general, es un tema que ha quedat realment magnífic. El millor tema del disc, sens dubte, i el que sona en aquest bloc ara mateix. Impressiona.

Like a Child Again” de The Mission es converteix (increïblement!) d’un tema cutre que fa ganes de bossar (ho sent molt), a una impressionant balada heavy metal de les que fan història, amb uns teclats preciosos.

“Won’t get fooled again” de The Who, tampoc necessita cap tipus de presentació, i com es evident, guarda les distàncies amb l’original, limitant-se a crear la seva pròpia versió d’un dels himnes de la història del rock.

Que rollo m’ha tirat! Per a baixar-lo, ací
Aquest te password: Trashnos

4 thoughts on “EL DISC: AXEL RUDI PELL, DIAMONDS UNLOCKED!

  1. yee kukat….me baixat aço però quan tire a descomprimir els arxius em demana la contrasenya…he ficat eixa k tens ahi…pero em dona un error…
    demà tornaré a intentar-ho…era per si tb li havia donat problemes a la penya…

    inga, gracies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + four =