Close
DISCO SUCKS VOL. III

DISCO SUCKS VOL. III

Un recull de temes de rock actuals, de tots els estils. Des d’ACDC fins a La Gossa Sorda, des de Slipknot fins a Odi (hi ha varietat, no?).

Fa temps que no dic res de política, però es que la veritat, ja tenim al nostre alcalde prou ocupat (prou ple de merda, pa dir-ho clar) amb els problemes amb la polícia i els diners negres que està tenint últimament.

La notícia de El Mundo del passat 2 de setembre (quan tot el poble estava a les festes patronals) i que no he encontrat per la xarxa (sort que la tenia guardada) ve a ser així:

” Un sector de la policía de Castalla se ha puesto en pie de guerra contra su alcalde, el popular José Luis Prats, y se ha plantado frente a lo que considera unas prácticas impropias de un ayuntamiento<..> Según denuncia el sindicato CSI-CSIF, el Ayuntamiento de Castalla lleva años pagándoles las horas extraordinarias en negro, al margen de su nómina”
<…> Sin embargo, lejos de lograr sus pretensiones, el sindicato sólo obtuvo por respuesta un decreto firmado por el alcalde que se obligava a varios agentes de la Policía Local a cubrir esos servicios extraordinarios, i además, sin cobrarlos (!!!). <…>

i etcètera etcètera. Doncs això, que l’alcalde va arrossegant cada vegada mes merda al seu pas. Altra notícia/rumor es que el poble es va plenar de pintades contra l’alcalde la nit de l’olleta, i al matí de l’entrada estaven pintat per damunt pa que no es veiera lo que hi havia escrit. Coses que soles passen a l’ajuntament de Castalla!!! Que torne Pota!!!! (jajajaja)

Bé, vos deixe amb la recopil.lació!! Rock!

1. Chinese Democracy – Guns N Roses
2. Rock And Roll Train – AC/DC
3. The Day That Never Comes – Metallica
4. Goin’ Out Swingin’ – Motley Crue
5. Cmon Cmon – Def Leppard
6. Los Nadies – Disidencia
7. Diari d’una Guerra – Odi
8. Les Adaptacions – Eina
9. All Summer Long – Kid Rock
10. Stuff is Messed Up – The Offspring
11. Solicitud de Condena – Soziedad Alkoholika
12. Psychosocial – Slipknot
13. Villa Miseria – La Fuga
14. Degenerated – Backyard Babies
15. Otra Noche Sin Dormir – Barricada, Rosendo y Aurora Beltran
16. Bite It Like a Bulldog – Lordi
17. Última Volta – La Gossa Sorda
18. Miro Alrededor – Boikot
19. Lay Down Your Love – Whitesnake
20. I Don’t Care – Apocalyptica (feat Adam Gontier)

Disco Sucks Vol. III BAIXA’L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − six =