Close

Disco Sucks – Viatge Fi de Curs 2002

Disco Sucks - Viatge Fi de Curs 2002

“Enyore un temps que no és vingut encara” Vicent Andrés Estellés

Trobar una funda de cinta de casset amb les cançons del viatge de fi de curs, justament ara que queden 21 dies per a que es complisquen 10 anys, crec que no és cap casualitat.  I entre ahir i hui se m’havia ficat al cap fer un disc amb les cançons que ixen al paper, més alguna més que escoltàvem per aquella època, concretament entre els anys 2000 a 2002.  Fins que no ho he fet no he pogut llevar-m’ho del cap!
casset
En aquella època, Internet era una cosa de la que es parlava poc per Castalla.  Algun privilegiat començava a tindre una connexió d’aquestes que hui en dia no valdria ni per a llegir Vilaweb.  Que records quan algú es comprava un CD, i a les pocs dies ja estaves demanant-li’l per a gravar-te’l a casset!!! Era la compartició d’arxius il·legal que fèiem abans.  Hi havia qui començava a a tindre també gravadores de CD, però eren prou cares aleshores (algun afortunat amb gravadora de CD, et cobrava per gravar-te’n algun! xD )
Jo m’alimentava musicalment gràcies a la compartició il·legal d’arxius entre els amics i coneguts, algun que altre disc que compràvem quan podíem, mitjançant la MTV i la Sol Música (Sol Rock!) i  també en menor mesura, amb els discos que regalaven a Heavy-Rock o Metal Hammer!
Quins records d’engegar la MTV per veure l’ “European Top 20” o l’ “US Top 20”, i els divendres per la nit (o dimecres, ja no recorde), fèien el Sol Rock a la Sol Música…i el més fort de tot és que hi havia gent (com jo) que s’ho gravava en unes cintes anomenades VHS!

VHS

El món analògic era una canya! Com diuen a la sèrie Californication “Sóc un home analògic en un món digital“.  Era realment bonic fer aquestes coses.  Crec que una gran part de mi es va quedar a viure a aquella època i “de ves en quan”  em fa una visita i em recorda que continua pegant bots a ritme de Linkin Park al Carpe Diem, continua pujant damunt de la cadira amb Du Hast i encara no ha recollit el sac de dormir de la darrera acampada del 9 d’octubre on rebentarem el casset d’Americana, d’Offspring.

Concretament aquestes cançons són grans èxits que sortien al European Top 20 de la MTV. Podeu veure ací les llistes ordenades per anys.

Que dir de la llista de cançons? És, per descomptat, una bona part de la banda sonora de la meva vida.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=videoseries?list=PL545851EBBE1A84E0&hl=ca_ES]
(podeu veure tots els videoclips al vídeo-llista de dalt) 
Descarrega’l
01 Intro + Sum 41 – Fat Lip
02 Dover – King George
03 U2 – Elevation (Tomb Raider Mix)
04 Rammstein – Du Hast
05 ACDC – Stiff Upper Lip
06 Linkin Park – In the End
07 Limp Bizkit – My Generation
08 Rage Against the Machine – Sleep Now in the Fire
09 Blur – Song 2
10 Wheatus – Teenage Dirtbag
11 Blink 182 – All The Small Things
12 The Offsfpring – The Kids Aren’t Alright
13 Afroman – Because I Got High
14 Guano Apes – Kumba Yo!
15 Papa Roach – Last Resort
16 Nickelback – Hero
17 Marilyn Manson Tainted Love
18 Crazy Town – Butterfly
19 Eminem – Stan (feat Dido)
20 Alien Ant Farm – Smooth Criminal
21 Avril Lavigne – Complicated
22 Nickelback – How You Remind Me
23 Bon Jovi – Everyday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × five =