Close
DIA DE CASTELLA

DIA DE CASTELLA

Des de fa 3 dècades que desenes de milers de castellans i castellanes acudeixen a Villalar de los Comuneros per a cel.lebrar el dia de Castella, molt a pesar dels espanyolistes feixistes.

El 23 d’Abril es recorda la derrota dels exèrcits comuners a mans de les tropes imperialistes de Carles V. Una festa obrera i revolucionaria contra els atacs del Partit Popular i la dreta espanyola que volen amagar les realitats històriques i silenciar la veu dels pobles oprimits. A l’any 2006 les tropes feixistes del partit popular ja van intentar silenciar mitjançant boicots aquests tipus d’actes, i també criminalitzant l’organització Yesca i Izquierda Castellana. No van aconseguir ni una cosa ni l’altra.

Aquest acte es cel.lebra des del 1976, i aquest any contarà amb la participació dels grups Koma, Hapeas Corpus, Diablo Cojuelo, Duff Hooligans i Dj Gavril el dissabte 21 d’abril a les 21:00 hores, i una serie d’actes que es faran els dies 22 i 23 d’Abril.

Per un món dels pobles i per als pobles, dels pobres i per als pobres!

1 thought on “DIA DE CASTELLA

  1. Em pregunto per què aquestes realitats ‘espanyoles’ han estat i són sistemàticament oblidades per tots els mitjans de comunicació… Gràcies per difondre aquesta notícia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 2 =