Close
CRÓNICA FESTIVERN 2006

CRÓNICA FESTIVERN 2006

I el somni es va complir per tercer any consecutiu.

Vam viure dos dies intensos i plens d’alegria,acompanyats de la millor música i de la millor gent, vinguda de tots els racons dels Països Catalans i de part de l’estranger.

Era la tercera vegada que anava a aquest festival i una vegada més va ser magnífic, millor que altres anys, ja que han anat superant petits defectes de les altres edicions i aportant noves coses, com la triatló de pingüins, que va donar la nota graciosa del festival.

Els grups van estar magnífics:La Carrau i Sva-ters el primer dia van regalar-nos ritmes exòtics i moguts per a que la gent no parara de ballar, amb cançons com "La manta al Coll" ,"Esperança" i "Ni Carrefur ni Prika".

El dia 31 també va ser una vesprada memorable, amb els grups Verdcel, Feliu Ventura i Pep Gimeno "El Botifarra", que ens van fer passar un moment de relax abans de la nit de cap dany. El sopar popular va estar molt bé, amb molt bon rollo entre tots els que allí ens encontravem (Simat, Gata, Muro i Cocentaina!!, menuda festeta,jeje) 

La gran festa començà amb Paral.lel 84, seguit de les campanades i la Sarau Mediterrània, amb membres d’Obrint Pas i La Gossa Sorda per començar l’any de la millor manera possible. I de sobte començà a tocar Skalariak, i la festa ja no va parar fins que el sol no va eixir, amb cançons tant memorables com "José República", "Despídeme", "Skalari Rude Klub", "Puto Alkohol", "Vodka Revolución", fins acabar amb "Corazón Rebelde". Després de menejar els peus de forma descontrolada,  li tocà el torn a Def Con Dos, amb la seva mescla de rap, metall, rock i tot el que se les passe per la ment a aquests bojos, amb temes com "Ultramemia", "De Caceria",i del seu nou disc com "Recargando" i "Mundo Chungo", on la gent va gaudir i no va parar!!. Després els tocà el torn a La Gossa Sorda, vinguts des de Pego, amb corbata i el.elegància ens van regalar cançons del seu nou disc com "Colpeja Fort"i "La guàrdia", i inclús van sonar cançons de la seva maqueta, com "La font dels 4 xorros", fins que van acabar amb el tio Batiste, i amb la gent ballant ska sense parar. L’últim grup en tocar va ser Insershow, que van recordar temes clàssics del punk, rock i heavy metal de tots els temps.

I així va començar l’any, amb una festa en la que la germanor va ser el element predominant… Ens veiem l’any que ve!!!!

3 thoughts on “CRÓNICA FESTIVERN 2006

  1. Moltes gràcies per deixar-nos un lloquet especial en la teua memòria del festivern. T’assegure que ens trobarem abans de l’any que ve!!

    besets a cocentaina i muro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *