Close
CONTRA L'IMPERIALISME, HUMOR

CONTRA L'IMPERIALISME, HUMOR

Quina forma hi ha més indicada per combatre l’imperialisme lingüístic que sofrim als Països Catalans? Amb l’humor.

Vos deixe amb un vídeo sobre el típic individu que ens podem encontrar a internet: de dretes, i en contra de la nostra llengua i cultura. Basat en fets reials.

Video: Pellikana / Música: Betagarri – L’estaca, Banda Bassotti – Processó.

UN DIA A CASA "D’ANONIMO"

12 thoughts on “CONTRA L'IMPERIALISME, HUMOR

 1. Voten pel forat de les urnes com tot el món.

  I la paradoxa és què dels que voten per la mateixa llengua i pel país la meïtat ho fan al mateix temps en contra del català..

 2. Pellikana, me pareces un poco faltón no??.

  Y tu eres el que vas de abanderado por ahí de liberalista, igualitario, …

  No se, me pareces más nazi que el que se identifica como tal.

 3. pellikana di k si jo et recolze en tot em pareix un video molt acertat al igual que tots els que he vist teus.

  a i per cert jo no se k li veu exe de nazi, yo no em considere nazi i crec que les meues ideologies son correctes, ara si ell vol dime nazi ell sabrà, pero jo tinc la conciència ben tranquila, perque se k lo k m’ha ensenyat la meua familia esta be i tinc fets polítics directes k ho demostren.

  bo enhorabona i visca la terra!!!!!!!!!! 

 4. Per falta de respecte,per insults i tonteries, m’he vist obligat a llevar dos comentaris que s’han fet. Aquest es un blog personal del grup de música Pellikana, que s’escriu en "K" . Ja sabem perfectament que s’escriu en "C" (es més, aquesta paraula ni existeix, només en la zona de L’alcoià, i també canvia, ja que a alguns llocs l’anomenen Pericana). No som de ningún partit polític, però simpatitzem en alguns, i no fem un blog per a que vingen a insultar-nos. Actualment ja tenim local d’assaig, i ja podem assajar en condicions (abans ho feiem a casa d’un dels components). Però no fem un blog per a que ens insulten. Es pot col.locar la teva opinió al respecte de qualsevol tema, però vindre faltant al respecte i insultant al administrador d’aquest bloc no es una cosa molt agradable.

  SI NO T’AGRADA EL QUE VEUS, NO ENTRES.AIXÍ DE SENZILL.

 5. No es per a tant i en ningun moment s`ha faltat al respete de ningú, ni molt meinys. Simplement pense que tinc tot el dret de opinar al respecte. En fi…. per evitar discursets, i veent que alguns no suporten que la gent pense diferent a ells….así finalitza la meua participació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 11 =