Close
CENSUREM ALS FEIXISTES

CENSUREM ALS FEIXISTES

Aquesta pantalla que teniu a l’esquerra és el filtre de la Generalitat Valenciana per a que universitaris i estudiants no entren a pàgines web de contingut racista, sexista, xenòfob, pornogràfic, etc.

Més concretament, es la que surt quan intentes entrar a la web d’Espanya 2000. No es deixa entrar per contingut racista (evidentment). El filtre no el fa directament la web de la Generalitat, ho fa una empresa anomenada Optenet,on també pots col.laborar per a que no es mostren determinades webs a totes les universitats i escoles on hi ha accés a Internet.

La meva proposta és que enviem el màxim de peticions possibles per a que a les nostres escoles no hi haja accés a webs de contingut feixista, com ara Democràcia Nazional, Alianza Nazional, La Falange, Plataforma per Catalunya , PADE, quantes més, millor, ja que Espanya 2000 és l’únic cas on ha estat censurada la web.

Es ben fàcil, tan sols tens que gastar un minut de la teva vida per callar la veu dels repressors i feixistes a les escoles del nostre país, omplint el següent formulari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + fifteen =