Close
BOIKOT AL POP IN MADRID!

BOIKOT AL POP IN MADRID!

Lamentable cartell el del Rock in Rio Madrid. No solament no el fan a Rio (com es evident), si no que tampoc hi haurà rock. Així que ni Rock, ni Rio.

Un festival que va començar al 1985, i per on han passat grups històrics com: Queen, Ac/Dc, Iron Maiden, Red Hot Chili Peppers, Papa Roach, Guns N’Roses, Metallica, Rod Stewart, Scorpions, Halford, Slipknot…Per a que continuar? 1.250.000 persones van anar al Rock in Rio al 2001. 7 dies de música i amor que van plenar la ciutat de Rio de Janeiro… I ara que tenen els espanyols a Madrid? Un espectacle lamentable: Alejandro Sanz, Shakira, El Canto del Loco, Dj Tiesto, Carl Cox, Dj Vibe,Estopa……Però açò que es? Han entrat en la història del Rock in Rio, al fer la pitjor merda de la història d’aquest festival.

Espere que siga un fracàs rotund i no vaja ningú. Llàstima per The Police i Chris Cornell, es voràn rodejats d’una “quadrilla” de impresentables peseteros, on la música els importa ben poc, i on els euros són la banda sonora de les seues lamentables vides.

Boikot al Pop in Rio!! Tots al Via de la Plata Festival , al Kobeta Sonik, al Lorca Rock,i en setembre al Aupa Lumbreiras!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 4 =