Close

Benvinguts als Països Catalans!


No volem ser… SOM. Som una nació, amb la nostra senyera, sense blau, sense himnes regionalistes, amb la nostra llengua, amb la nostra cultura. I no anem a baixar-nos els pantalons com fan alguns…ens mantindrem fidels al nostre poble.

No canviarem el que sentim, el que pensem, el que volem, per un grapat de vots a les pròximes eleccions aspanyoles…Ens mantindrem sempre fidels al nostre poble…que ara renaix de les cendres!

Benvinguts als Països Catalans!

5 thoughts on “Benvinguts als Països Catalans!

  1. Quan del que en realitat és tracta d’escampar la mentalitat provinciana al País Valencià per facilitar les futures situacions colonitzadores, i amb aquets cas monopolitzada per les quatre sub-provincies de la Generalitat de dalt.

    Escampar la mateixa mentalitat provinciana espanyolista del PSOE per adaptar la subsidiaria provinciana pseudopancatalanista de la que resulta afavorida politicament la primera i més forta en favor dels privilegis del establishment instaurats pel regim a la transició constitucional.

    Què per l’efecte d’una internacionalització colonial com a escusa, és passarà de la gaire bé pràctica realitat dels països castellans a la la possiblilitat futura dels països anglesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =