Close
Avui cremarà Madrid!!!!

Avui cremarà Madrid!!!!

Avui cremarà Madrid!!!!

Avui un grupet de 9 persones del País Valencià, anirem cap al país veí a veure als grans Déus, als grans mestres, als més grans, a la llegenda, als avis, als savis, als majestuosos, als “putus amus”, als 5 magnífics… EI-CI-DI-CI!!!!!………………………… AC/DC!!!!

Tanta emoció esta podent amb mi…els nervis de fer una cosa que fa 10 anys que esperes amb ànsies està fent que el cor es mantinga accelerat……Que després de tants anys, aquest grup siga capaç de traure unes cançons tan rodones com la de d’alt, significa molt per a mi. L’emoció del rock, l’emoció de la música….eixe nuc al cor cada vegada que un acord d’aquesta meravellosa banda trenca el silenci… Una llàgrima al precipici dels meus ulls quan escolte la veu de Brian Johnson agenollant-se davant del Rock and Roll (“For Those About To Rock…We Salute You!“)….

I es que tanta emoció no pot ser bona… Aquest sentiment de pensar que tantíssimes persones saben del que parle…i a la vegada eixa llàstima de saber que hi ha gent que mai sabrà del que parlem. Eixes ganes de tirar-te per terra…de pegar bots, de no saber on clavar les mans (que al final, acaben mirant al cel, i fent la cornamenta!!!) … I es que poques músiques han esdevingut un crit rebel tan gran com aquesta màquina de fer diners que s’anomena AC/DC. Una banda que ha despertat temors en el vaticà i en la societat conservadora (solament hi ha que veure a tots amb la cornamenta del dimoni, un element teatral que incòmoda tant a la gent de dretes!!)

Doncs això, ja no se el que dir…. Estic sense paraules…no se on clavar-me!!

Que em dieu d’aquest vídeo, amb un xiquet que no arribarà als 10 anys cantant el Thunderstruck?? (al segon 45)…. Realment acollonant! Ja sent l’emoció del Rock and Roll!!!

Es la màgia de la música, la màgia del Rock and Roll…. Una Màgica Nit que no oblidarem mai…I es que a la nit, el Rock fa que tot siga màgic!!!

For Thouse About to Rock… We Salute You!!!!

Fireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 16 =