Close
AIXÒ TOCA POSA ALS DE TELEMADRID AL SEU LLOC ( i a mi se m'en va…)

AIXÒ TOCA POSA ALS DE TELEMADRID AL SEU LLOC ( i a mi se m'en va…)

Els companys d’Això Toca posen als de Telemandril al seu lloc en aquestos dos videos. Dues obres mestres de la ironia i l’humor. Ja era hora de que algú donara un poc d’humor a les tonteries espanyolistes.

Estic d’examens, en tornar ja fare més videos i més coses gracioses!!! De moment pose aquesta imatge (no te res que veure, però bo!!) dels maiden que vaig veure una vegada i no l’encontre per cap de lloc. Es que m’ha entrat la maidenmania…

Valencian Warriors en guerra contra els feixistes!

Up the Irons!

pd: si algú li encontra trellat a aquest post, que m’ho diga…

2 thoughts on “AIXÒ TOCA POSA ALS DE TELEMADRID AL SEU LLOC ( i a mi se m'en va…)

  1. Jordi, el segon vídeo és una sàtira genial al reportatge de Telemadrid, "Ciudadanos de segunda". Eixe reportatge també està al youtube, i és una manipulació total dels espanyolistes contra la llengua catalana. Et recomane que el veges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 5 =