Close
A UNITAT NACIONAL CATALANA APLAUDEIXEN LA MORT DE COMUNISTES

A UNITAT NACIONAL CATALANA APLAUDEIXEN LA MORT DE COMUNISTES

Doncs si, així funciona aquest partit polític "unitari" i independentista. Es agradable saber que a un partit "unitari" la mort d’una persona amb ideologia comunista siga aplaudida per els membres del seu fòrum, i per que no, celebrada al més pur estil franquista. Si aquests són els "unitaris"…

Gregorio López Raimundo ha rebut la medalla d’or de la Generalitat de Catalunya i ha segut secretari i president del PSUC.

No sé el que els haurà fet aquest home, però no es molt democràtic (i ja hem diràs de persones amb algun tipus de sentiment!) alegrar-se de la mort d’una persona, i més venint d’un partit suposadament de centre. Alguna cosa fa olor a podrit en aquest partit feixista, però clar, eixes han segut sempre les estratègies del feixisme. Per a ells som els grans enemics de la humanitat, però a l’hora de la independència no miren cap ideologia… Bojos, estan bojos!

I ara hem diran que hi ha gent d’esquerres, de dretes, de centre… Si eres d’esquerres i simpatitzes amb UNC no et deixes enganyar. Pensa, mira i llegeix, prompte t’adonaràs de quin peu coixegen.

Fa una setmana, un xic de 16 anys amb ideologia comunista va perdre la vida per defendre els seus ideals, els mateixos per els quals la gent d’UNC aplaudeix la mort de Gregorio López Raimundo.

Que cadascú traga les seves conclusions.

7 thoughts on “A UNITAT NACIONAL CATALANA APLAUDEIXEN LA MORT DE COMUNISTES

 1. ""no es molt democràtic" potser confons democràcia amb humanisme.

  sostres diu la veritat amb la única cosa que discrepo és que engloba tot el comunisme amb la mateixa merda.

  segons sostres
  Comunisme=Leninisme i no es cert seria com dir que el Capitalisme=Dictadura per el munt d’estats que així han funcionat i funcionen.

  Medalla d’or ?? tb hi ha cavalls amb franco.

  No li van donar una similar al director general de la seat?

  En gregorio era un fatxa-sovietic, això és un fet, de no ser-ho el PCUS l’hauria depurat del PSU, si vols maquillar la història com fa en saura amb idees tan genials com "memorial democràtic" per homenetjar entre d’altres a estalinistes endavant. A mi no m’enrrederàs, ni el que pensen com en sostres o com en saura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 9 =