Close
(29-05-2010) Segona estació: La Gossa Sorda amb Odi i Pellikana a Muro (Albades)

(29-05-2010) Segona estació: La Gossa Sorda amb Odi i Pellikana a Muro (Albades)

La passada nit del 28 de maig, Albades a Muro va viure una festa alternativa amb els grups: La Gossa Sorda, Odi i Pellikana. Un concert genial on Odi va obrir i va escalfar l’ambient, fent que la gent no parara ni un moment de moure’s.

La Gossa Sorda ve presentar el seu darrer disc “L’últim Heretge”! Magnífic el començament amb la cançó que dona títol i obre també el disc. Del darrer disc varen tocar també: “Apocalipsi”, “Ateu”, “Cassalla Paradise” , “L’himne del Desencant”….i crec que oblide alguna! Però estava molt nerviós…era el primer concert de La Gossa Sorda en el que compartia escenari amb ells!!!
En efecte, després del formidable concert de La Gossa Sorda (amb el so una mica millorable, tot hi ha que dir-ho), ens va tocar el torn a Pellikana (grup amb el que cante, o alguna cosa semblant).  Tot i que tocar després de La Gossa Sorda és una putada, crec que ho vam fer bastant bé i la gent es va moure una mica abans de donar per finalitzada aquesta jornada festiva i reivindicativa!
Per fi, després d’anys intentant-ho, vaig aconseguir unes signatures d’alguns membres de La Gossa Sorda, i vaig adquirir el seu darrer treball!!!  En concret, les signatures de Alexandre Seguí (veu i dolçaina), Pere Joan Pons (dolçaina i veus) i també d’Arnau Giménez (Guitarra i Veu)!!! Bona gent i molt bon rollo!
I que dir de la gent? Cares conegudes i molta festa per obrir aquest genial estiu que ens espera, de la mà de La Gossa Sorda i (si no va res malament) Obrint Pas dins de poc!!!
Salutacions!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =