Close
ZONA 15// ZONA 14

ZONA 15// ZONA 14

Continuem lluitant en contra de l’energía eòlica mal ubicada

Ja ha passat molt de temps des del malestar de la notícia d’una central eòlica a la zona de Castalla, Petrer,Onil, Biar i Banyeres. Un pla eòlic que no tenía per on agafar. Medicions de vent que feien riure, i la destrucció d’un paratje natural que ha sigut declarat "Paisatje Protegit". I al mes de Març per fí l’aturarem un poc.

I dic un poc perquè la lluita continua a les poblacions d’ Onil, Biar i Banyeres. Les raons per les quals no volem aquesta energía a les nostres serres son moltíssimes, sense deixar a banda que la majoría d’aquestes zones es construeixen per a enriquir als empresaris que s’enduen una bona quantitat de milions, gràcies a les subvencions de l’UE.

Amb una producció d’energía tan insignificant per al preu tan alt que es paga, ja hem diràs per que no les posen a la costa, on veritablement bufa el vent. Tot el qui tinga un dit de front s’adonarà que als porcs capitalistes no els interesa. Allí lo que interessa son camps de golf i macrourbanitzacions. I per descomptat, el saber que els nostres boscos son una de les últimes barreres a la desertificació que avança des del sud, poc els interessa, això no dona diners. El desert avança, i els capitalistes sols veuen muntanyes d’Euros. 

I totes aquestes desgràcies per a que serviràn? A pesar de tot, seguiràn obrint centrals nuclears i tèrmiques. Per que no utilitzen l’energía solar?  La veritat es trista i cada vegada mes frequent a tot en aquesta vida: Les grans empreses no les interessa per que no guanyaríen tants diners. Els capitalistes en el poder.

Per mes informació visiteu les pàgines: www.zona15.org  i www.zona14.org

1 thought on “ZONA 15// ZONA 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =