Close
TOTS A JESÚS POBRE!

TOTS A JESÚS POBRE!

Seguint la costum de les últimes setmanes, demà tindrem un bon concert, aquesta vegada a Jesús Pobre, on acudiràn Obrint Pas, Berri Txarrak i Insershow.

Obrint Pas continua trencant fronteres amb la seua exitosa gira 2008, després d’anar al Viña Rock d’Albacete (impressionant el video).Berri Txarrak, després de tocar també al Viña Rock, al costat de grups com Soufly, segueixen amb el seu Zertarako Amestu Tour 2008, presentant el seu nou documental on recullen els 25 mesos que han transcorregut des de que van traure al carrer el seu aclamat disc “Jaio Musika Hil”.

I per finalitzar, Insershow, que ja porten uns anys fent-nos passar bons moments amb les seues versions. Es poden votar a la seua web, i també podeu demanar qualsevol cançó per a que la toquen!!
1 thought on “TOTS A JESÚS POBRE!

  1. Per si us abelleix, dir-vos que el mateix dissabte 10 de maig, abans d’anar al concert a les 20.00 hores, en el casal Jaume I d’Oliva (Passeig Gregori Maians, número 2) presentarem el llibre Del Sud. El País Valencià al ritme dels Obrint Pas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 15 =