Close
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008

SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008

M’agrada Maiden, per a que negar-ho. I notícies com la d’aquest Tour li alegren a un l’esperit. No serà una gira qualsevol, ja que Iron Maiden han preparat la més ambiciosa i costosa gira de la seva història.

Aquesta gira que començarà el mes de febrer, i s’allargarà fins agost, portarà als Maiden a Australia després de 15 anys, faran un recorregut de 100.000 milles, de les quals 50.000 les pilotarà el vocalista Bruce Dickinson amb el Boeing 757 decorat per a la ocasió, faran un recorregut pels 5 continents amb 12 tonades d’equip…Xifres que impressionen.

La gira estarà centrada en els discos Powerslave,Somewhere in Time i Seventh Son Of a Seventh Son (1984-1987), degut a la reedició dels seus corresponents directes Live After Death i Maiden England. La escenografia serà espectacular, amb una mescla d’aquests discos, amb contingut egipci i cyborgs futuristes, al igual que feren en les gires originals.

Una bona manera de gaudir de la bona música, i un espectacle que no es pot perdre ningú. Els fans podran tornar a gaudir (o gaudir per primera vegada) d’aquesta meravellosa etapa d’Iron Maiden. Cançons com The Loneliness of the Long Distance Runner, Aces High, Wasted Years, The Clairvoyant…estem esperant-les impacients!

Per anar posant-se nerviosos, un vídeo de la gira del Powerslave, amb la famosa carassa de Bruce Dickinson:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 7 =