Problemes amb les redireccions 301 en Prestashop

En Prestashop qualsevol cosa pot passar. Coses impensables en altres plataformes, en aquesta són tota una odisea. Fins i tot, fer una redirecció 301.

Després de realitzar una migració d’una botiga que funcionava mitjançant OpenCart, ens trobem amb la tasca de comprobar que les URLs de l’antiga plataforma, redirigisquen a la nova en Prestashop. S’han intentat mantenir totes amb la migració, però hi ha algunes, per la propia estructura de Prestashop, que no es poden realitzar “de forma automàtica”.

Ens posem a la feina, i fem les redireccions 301 “a mà”, mitjançant l’htaccess.  El que pareix una tasca “ben senzilla” (pot portar bona cosa de feina si hi ha moltes URLs…), es converteix en una odissea amb Prestashop.

El problema és que les habituales redireccions Redirect 301, no funcionen. Tot i comprovar si hem fet les redireccions correctament amb un .htaccess tester online.

Després de preguntar als fòrums de Prestashop, finalment un usuari em va donar una solució. Cal utilitzar redirectMatch:

redirectMatch 301 /url_antiga http://www.NOVA.URL/

Però si no voleu complicar-se la vida, el millor es comprar algun módul de Prestashop de redireccions. En aquesta plataforma toca passar per caixa quasi sempre…

 

Leave a Reply

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Jordi Juan Pérez .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Su consentimiento.
  • Destinatarios Evidalia Hosting.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Esta web utiliza cookies, puede ver aquí la Política de Cookies