Close

Posa-li tres càrregues! Nous discos de Dream Theater, Alice Cooper i Anthrax

Descarrega els tres discos

No sé que té setembre que tot el món comença a traure discos. Serà que comença una nova vida, nous reptes, noves aventures… i els grups aprofiten i fan la seua pròpia aventura. Ací hi ha tres mostres espectaculars:
workship music
El esperat nou disc d’Anthrax amb el seu vocalista original Joey Belladonna. Un disc que fa honor a la seua portada: Música sense descans i thrash metal de la vella escola. No en va són un dels 4 grups més importants d’aquest estil, juntament amb Metallica, Slayer i Megadeth (els “Big Four”).
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=D-7z55GZJYc]
Vídeo promocional de l’actuació dels Big 4 a Nova York per al proper 14 de setembre!
dream theater
El nou disc de Dream Theater després de la fugida del percussionista Mike Portnoy i ara amb Mike Mangini (Annihilator, Extreme, Steve Vai). Qui esperara que aquesta gent baixara el nivell musical s’ha equivocat. No són ni molt menys un dels meus grups preferits, però fa goig escoltar els seus instruments. La perfecció en la execució.
welcome 2 my nightmare
Per últim tenim el retorn d’altre dels grans. El senyor Alice Cooper, que torna amb una seqüela del seu disc de 1975.  El disc compta amb la participació de John 5, Rob Zombie o Desmond Child i té una mescla de sons que van des del rock i el metall fins al punk i la música disco.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =