Close
PER ALS MEUS AMICS DE LA CONSTRUCCIÓ!

PER ALS MEUS AMICS DE LA CONSTRUCCIÓ!

Després de posar-me malalt amb la propaganda feta per el partit popular, en la que ni anomenen Castalla Internacional…serà que no forma part del nostre poble? o es que allí no fan res? Jo crec que les fa vergonya.
I una "oferta cultural amplia y variada"? Aquest dissabte la policia entrava a un pub a la 1:00 a suspendre un concert de blues…Això es promoure la cultura?
"Deportes"? Un poble on els fills del concejal de deport van al poble veí a practicar-lo…Per no parlar de la piscina climatitzada, era necessari fer la "xapusa" eixa? Després vas a Castalla Internacional i tenen allí la seva piscina privada que solament poden entra ells!!.
"Castalla fue noticia en todos los telediarios": Si, i també en tots els periòdics per lo de Castalla Internacional, o es que ningú ho recorda? Castalla en Interviú! "Sensibilizados con los animales de compañía" Vosaltres feu alguna cosa? Vinga va, conta-me’n altra."Más plantilla en el centro de salud", si clar, som unes 3.000 persones més que fa 15 anys i mos posen a 4 més per a atendren’s.
Aquesta gent l’únic que farà serà hipotecar el futur dels joves que vindran. Temps al temps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + ten =