Close
Paul Di'Anno…La bèstia visita Elx

Paul Di'Anno…La bèstia visita Elx

Paul Di'Anno...La bèstia visita Elx

Corria l’any 1978, quan un jove Paul Di’Anno, vestit totalment punk, anava a una audició d’uns desconeguts Iron Maiden…

A partir d’ací ja es tot història: Una versió del “Women In Uniform” per a incomodar a la Margaret Thatcher (la dama de ferro per aquells anys!), dos àlbums d’estudi històrics:Iron Maiden al 1980 i Killers al 1981, un directe anomenat “Maiden Japan” fabulós…fama, alcohol, problemes amb les drogues, i un acomiadament de la major empresa de Heavy Metal de la història… I després?

Paul Di’Anno continua amb la seua potència vocal en nombrosos projectes: Battlezone, Gogmagog, Paul Di’Anno & The killers, i la seua carrera en solitari, així com nombrosos tributs a diferents bandes (Thin Lizzy, UFO, ZZ Top, i Iron Maiden, per supost!).

El dissabte estarà a Elx per a demostrar-nos que els anys no passen per a ell (excepte per l’aspecte físic!)!

Iron Maiden al Top of the Pops al 1980

Podeu baixar ací el disc “The Classics” de Paul Di’Anno

Paul Di'Anno...La bèstia visita Elx

I més notícies espectaculars amb la sortida del nou film d’Iron Maiden: Flight 666!!

EL dia 21 d’Abril tindrem al cinema (a alguns llocs privilegiats…) el documental sobre l’última gira d’Iron Maiden amb 23 concerts al voltant de 5 continents, 70.000 kilòmetres recorreguts (amb l’avió pilotat per Bruce Dickonson, el cantant!) … i tot açò en tan sols 24 dies!!

La llista de cinemes a l’estat espanyol es mes bé escasa, però hi ha encara més notícies: el 25 de maig sortirà a la venda un doble dvd i un doble cd que inclourà el film, més un doble cd amb diverses actuacions, que van des de la India, fins a Costa Rica!

Iron Maiden – Run to the Hills (Del pròxim film “Flight 666”)

Veient vídeos com aquest últim, em bull la sang, em puja l’adrenalina, i em donen ganes d’agafar i anar-me’n a un concert dels Iron Maiden on siga! Up the Irons!! Espectacle i Passió, Iron Maiden…Una religió!!

1 thought on “Paul Di'Anno…La bèstia visita Elx

  1. Home, Kukat, per fi puc accedir al teu bloc 🙂 . Sempre hi trobava algun missatge de l’estil “aquest bloc no existeix” o “si no portes corbata, no hi pots entrar”. Bé, una cosa similar, tu ja m’entens, crec.

    Estic baixant-me el disc del Paul, tinc curiositat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + five =