Close
ONDA 15, AL SEVEI DEL PP

ONDA 15, AL SEVEI DEL PP

El dimarts passat, vaig sentir a Villena la notícia de l’intent de suborn del regidor de Beneixama Pepe Toni Mataix, i de la seva expulsió de l’emissora al cap de unes setmanes. Hui he descobert, gràcies a Castalla Oberta, que l’emissora en concret és Onda 15, i el subornador Sergio Iborra (cap de Mataix), que en nom del Partit Popular, va tractar de manipular la decisió, ja que el PP i el PSOE tenien un empat de 4 regidors, que solament podia desfer Mataix amb els 2 regidors que havia aconseguit el seu partit (Junts Per Beneixama).

I per si fora poc, a Pepe Mataix se li va ocórrer gravar-ho (que esperaven?, treballa en una emissora de ràdio!) Podeu escoltar-ho més avall.

A pesar de tot, els jutges han decidit que l’acomiadament és legal, ja que Mataix el va firmar, tot i tenir les gravacions que van ser admeses com a prova.

També aconsellaria fer gravacions dels discursos del feixista d’ultra-dreta Francesc Navarrés, a Castalla, que ja fa anys que expulsa odi als matins d’Onda 15, a veure si podem expulsar-lo per xenòfob i masclista. Raons no en faltarien, ja que aquest energumen està a l’altura del seu gran mestre, Jimenez Losantos, de la cadena COPE. Aquest més patètic, si cap, amb el seu “Buenos y Reales Dias” si guanya el Madrid en la lliga, o les seves meravelloses frases racistes “En este pais hace ya tiempo que no para de entrar basura”. Un locutor de ràdio que es pura brossa, deu d’estar en l’abocador.

Ja sabeu qui es l’imbècil que s’amaga darrere de l’interrogant?

1 thought on “ONDA 15, AL SEVEI DEL PP

 1. El que mès em fot d’este reportero dicharachero es quan a les 11:00, comença el seu programa, ens diu: "bienvenidos a la jornada de este martes…" con que bienvenidos? bienvenido tu, que jo estic en la jornada del martes desde les 7 del mati!!!

  El fatidic dia 11 de març, a les 11:00 del matí, quan encara quedaven persones mortes en les vies de l’estació d’atocha, quan els còsos dels morts encara estaven calents, i quan l’ànim de la gent bullìa, quan fa falta que els periodistes tinguen la sang freda per a informar, per a calmar a la gent, per a esperar a que l’ambient es gèle per a poder pensar amb claretat de qué es el que ha passat, esta espècie de rana gustavo patètica, va obrir els micròfons de l’emisoreta onda esguince per a que la gent expresara el que pensava, el que pensava que hi hauria que fer amb estos "etarres", dient que hi havia que ser valents per a posar el tema de la PENA DE MORT damint la taula.

  Va fer un programa complet de punta a punta, deixant entrar a antena a gent que estava histèrica (igual que estavem tots) i que en eixe moment la mala llet es feia dir coses que en gelat no diries. Va estar tot el matí posant llenya al foc i dient "hay que ser valientes, si yo se que ustedes tambien lo piensan…", tot un programa dedicat a fer APOLOGÍA DE LA PENA DE MORT. La llàstima es que ningú ho gravara, perque fer apologia de la pena de mort es delit.

  Tenim a castalla com a "conciència política", com a altaveu del poder, a un tio, que una vegada, despres de que uns anglesos morgueren a mòsos al baixar del cotxe on estan els tigres al safari del Vergel, va contar la noticia dient: "los tigres se abalanzaron sobre la pareja SIN MEDIAR PALABRA". O la quantitat de ròbos que hi han "con el método del ALUCINAJE". Son eixemples de l’ignorancia del encarregat de la propaganda de l’ajuntament de castalla.

  Ell legeix les notícies a l’INFORMACION, nomes les que li interesen, donant la sefa opinió feixista, ensaltant al PP, i donant una importancia descomunal a tot lo roin del PSOE.

  5 dies han estat eixint noticies sobre "el caso benejama" als periodics, i cap dia ha fet menció, nomes el dijous, quan va parlar amb el cap del PP a Ibi, que apareix en la conversa del Iborra, i va dir "solo les dejo una pregunta en el aire, ¿que ustedes no se han equivocado nunca? ¿que la gente no tiene derecho a equivocarse?"

  Senyor Nalvarro, aixó mateix li va dir Mario Conde, o Rafael Vera, o De Juana Chaos als Jutjes… i els cabrons no ho van tindre en compte.

  Reportero dicharachero, a vore si anem pensant en tancar el xiringuito, que ja està bé d’intoxicar.

  Sorro Junior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *