Close
OBAMA I EL KKK

OBAMA I EL KKK

Espere que Súper Obama ens lliure dels monstres republicans i la seua política. Ens portarà esperança, o pot ser ens decebrà? Siga el que siga, segur que ho fa millor que Bush….

8 anys de guerres, mentides, assassinats, manipulació, desinformació, i “faig el que em dona la gana” que arriba al seu punt i final. El pitjor president de la història dels Estats Units abandona la Casa Blanca, que ara passa a anomenar-se la Casa Negra (crec que deurien de pintar-la negra, la veritat, que ja cansa tant de blanc)

Espere que retiren les tropes d’Iraq, tanquen definitivament Guantànamo, facen una millor sanitat als Estats Units, i deixen el “xuplapollisme” cap a les multinacionals i la indústria de les armes tan carcterístic en tots els presidents que han passat per la Casa Blanca.

I un altre detall amb menys importància (o pot ser no), espere que eliminen d’una vegada el Ku Klux Klan de tots els àmbits. No pot ser que tinguen una web (http://www.kkk.bz/) en funcionament que promou l’odi cap a tot el que no siga blanc i cristià. Frases com les de Rachel Pendergraft reflexen el que pensa aquesta gent: La Bíblia simbolitza sovint l’estranger (persones no cristianes) com una inundació. La nostra nació – i les nostres nacions germanes blanques –  s’estan inundant pels estrangers. Ens tenen sota sentència. La nostra nació es troba a la vora de la fallida – Estem en virtut de sentència. El millor de la nostra nació és sacrificat en les guerres estrangeres – Estem en virtut de sentència. Els homosexuals desfilen pels carrers. Ens tenen sota sentència.

El que més m’ha fet riure ha segut un comunicat del Ku Klux Klan a la seua web, que diu així:

?Malgrat alguns rumors, el Ku Klux Klan no està donant suport a Barack Obama per a President. De fet, Thomas Robb (el seu bloc també és repugnant), el director nacional del  Knights of the Ku Klux Klan  diu que la seva organització té preguntes serioses que li agradaria que Barack contestés. Si està disposat a la protecció d’homes, dones i nens blancs que ara són la nova minoria d’Amèrica. Segons l’a institució Brookings, els nens blancs sota l’edat de cinc anys es comptaven per menys d’un 50% de la població fa 2 anys. No es una exageració preocupar-se pel futur d’Amèrica.

On es la fidelitat de Barak Obama? I la fidelitat de Clinton o McCain?Expressaràn preocupació pels nens i nenes de La República?  Els EEUU són una gran nació! Com déu ser un traïdor per ocupar el lloc de president?  Amèrica s’encontra en un perillós camí per avall? Creiem que si. Mentre no prenem una posició cap a ningún candidat, sentim que representem l’opinió de molta gent descontenta pel seu país i preocupada pels seus nens. Qualsevol, siga Republicà o Demòcrata, s’aixecarà i expressarà el seu suport cap als americans cristians blancs?

Com podeu comprovar, gent completament malalta. Sols em queda dir…

…Bye Bye Bush!!!! Bye Bye KKK!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 15 =