Close
Música, Pólvora i Trons: Nickelback, Dark Horse

Música, Pólvora i Trons: Nickelback, Dark Horse

La música es el millor remei per a tot. Des de sempre ha segut el meu antídot per a tot, el que em fa alçar-me cada vegada que he caigut!! ““La nostra major glòria no és no haver caigut mai, sinò alçar-nos cada vegada que caiem” com deia Oliver Goldsmith.

I aquest és un d’aquells discs que t’alça del lloc on hages caigut. Un dics replet de rock i grunge (més bé rock a seques), que ens porta a un dels grups amb més èxit d’aquest mi?leni: Nickelback!!. Encara recorde com la cançó “How you remind me” es situava número 1 durant setmanes a la llista d’èxits de la MTV. Però mentre que aquesta gent sols es queda amb els èxits, els que gaudim de veritat amb la música vam encontrar un gran disc i un gran grup.

I després de tants anys, encara ens poden sorprendre amb aquest “Dark Horse”, totalment en la línia del grup.

Cançons més dures com “Next Go Round” i “Burn it to the Ground”, fins a meravelles de la tendresa com es “If today was your last day” i ” Never Gonna Be Alone”, amb eixe toc que sempre els caracteritza en eixes mitges balades. Combinació de suavitat i rock dur, fins arribar a la última peça “This Afternoon”, un homenatge a l’amistat per acabar el disc amb un somriure!

Descarrega’l
Contrasenya: www.chilewarez.org

3 thoughts on “Música, Pólvora i Trons: Nickelback, Dark Horse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =