Close
MANIFESTACIÓ FEIXISTA A VALÈNCIA

MANIFESTACIÓ FEIXISTA A VALÈNCIA

Unes mil persones es congregaren en València el passat dia 12 d’Octubre per omplir els carrers de feixisme i odi cap als estrangers, en un acte que no va paralitzar ningú, i que no tenia cabuda en una democràcia, i menys en la constitució que ells tan s’estimen.

Al voltant d’unes mil persones, la majoria "nazi skins", van acudir a València el passat dia 12 a la manifestació convocada per el grup d’ extrema dreta Espanya 2000,(amb la col.laboració del NPD d’Alemanya, i el Frente Nacional), un grup que tots sabem el que conté: falangistes i joves drogaadictes que els han buidat el servei a base de futbol, formula 1, grans germans, OTs i discoteques que es mouen a un ritme tan buit com el de les seues pròpies vides. Uns joves que fan llàstima i que l’únic objectiu de les seues vides es drogar-se i alimentar d’odi aquesta societat que sempre maltracta als que menys tenen (que es bàsicament el significat de la paraula capitalisme).

Un partit que recopila.la fitxes de militants d’esquerra per fer actes de boicot com a les manifestacions contra el PHN, els okupes de l’universitat de València, etc.I que mitjançant l’Empresa "Levantina de Seguridad", que es del mateix propietari, va a rebentar actes d’ecologistes, okupes, immigrants etc. (més informació a http://www.lahaine.org/espana/fascistas_izquierda.htm ) 

Per acabar aquest acte ( que més que altra cosa va plenar valència de vergonya) , es va cel.lebrar un concert feixista a la disco KUM manises,amb el lema "Rock Patriótico",  amb els grups Nahkampf,d’ Alemanya ( que ja ens podem imaginar de que tracten els seus temes… Un grup d’alemanya en una mani d’Espanya 2000!!!) , Invicta d’Astúries, i Disciplina Nacional de Barcelona.

Per cert, el partit Espanya 2000 també va participar a la mani del 9 d’octubre (???), amb el lema "Somos Valencianos y Españoles. Però no Catalanes", (com sempre en castellà, ja que els que pensen aquestes coses no utilitzen el català, ni el valencià, ni el dialecte que vulgues), en la que repartiren 10.000 fullets de propaganda, de les quals la majoria anirien a la brossa, vist l’assistència que va tindre la mani.

L’única persona que va plantar cara a aquests feixistes, la podeu encontrar en un vídeo a la pàgina d’Espanya 2000, que han  penjat amb la frase " Una guarra cogida".

Espere que no es tornen a repetir aquests actes, però hem done compte que a nosaltres si que ens lleven el CATALONIA IS NOT SPAIN del Camp Nou, però quan es tracta d’una manifestació feixista ningú els para. On es fica el PSOE? On es fiquen els demés partits polítics? Ningú pot parar aquests actes? Que algú m’ho explique.

1 thought on “MANIFESTACIÓ FEIXISTA A VALÈNCIA

  1. Es pot pertre que aquests animals (dic animals perquè una de les raons més esecials que ens separen als humans dels animals és la raó,i estos personatges no tenen sentit del raonament),i no podem permetre manifestacions al país basc per la seua independència?que bonica és la democràcia.

    Encara que no estiga d’acord amb l’independència del país basc (crec millor en el federalisme),les persones que o volen,tenen tot el dret a manifestar-se,però sempre posen l’excusa de que són de ETA,que no ho són,no seran ni 10 persones de 1000.Però,que aquest feixistes, no creuen en Franco i coregen el seu nom?Que Francisco Franco no va ser un DICTADOR?no va fer un colp d’estat contra un gobern totalment democràtic com era la REPÚBLICA?

    Raonem un poc i sigam conseqüents o tots o ningú;això si gent com estat,té una ideologia basada en la discriminació,és acceptable açò?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *