Close
LES CASTELLUDES I CASTELLUTS IXEN AL CARRER

LES CASTELLUDES I CASTELLUTS IXEN AL CARRER

Castelludes i Castelluts eixiren ahir al carrer per a protestar per la tala d’arbres que l’ajuntament està realitzant des de fa un temps. La protesta va ser convocada per la plataforma Quina Castalla Volem a través d’Internet, i va reunir a uns centenars de persones a la Casa de Cultura de Castalla.

La gent de Castalla, cansada de veure que tots els parcs de la localitat acaben convertits en “preciosos homenatges” al formigó, i que la vegetació cada dia està mes escassa, decidiren sortir al carrer i fer escoltar la seua veu.

Aquesta convocatòria “il.legal” per als membres de l’ajuntament de Castalla, va estar vigilada en tot moment per la Polisía Nasionà i La Guàrdia Sivil, que es veu que soles estàn quan es alguna cosa reivindicativa. On estàn en les victòries de lliga del madriz? Per què segons deia l’ajuntament, si la xifra de gent era superior a 20 persones, era una manifestació il.legal…(????) Increïble.

La notícia ha eixit avui al diari Información. També podeu entrar al bloc de Quina Castalla Volem.

Image Hosted by ImageShack.us

13 thoughts on “LES CASTELLUDES I CASTELLUTS IXEN AL CARRER

 1. Pero que merda de manifestació ni que osties?? si tenien que tallar els pins es tallen i punto, no es podien transplantar i on estaven estaven fent mal. La questió es queixase de tot…
  Si no, explicam a mi perque mes de la mitad dels fantasmes que van anar a la merda esta son “ECOLOGISTES” i vivin a 200 metres de la plaça van tots els dissaptes en cotxe a comprar, QUIDEM EL PLANETA!! siii!!! pero que ho fagen els demes…
  Jo visc a l’avinguda d’Onil i els pins eixos feen tot lo bonico que vulgueres pero estaven trencant-ho tot, o esque com vosaltres viviu en xalets a les afores i sense problemes d’aquest tipus, doncs “vo la suda” i teniu que REMOLAR, no???
  La unica cosa que se d’aquest poble es que sempre xarra qui mes te que callar.

  UN CASETLLUT QUE ACEPTA LO QUE HI HA I NO LO QUE LI CONVÉ!!!

 2. Supose que borraras el post que acabe de posar perque no t’apanya la meua forma de pensar, sent tu el primer que es queixa de que censuren i el primer que li diu al que no pensa com tu “FATXA”.

 3. ara m’antere k per a que els arbres no trencaren les tuberies dels collons, la unica solució era arrancar-los….
  avore… primera: que ho haguera mirat el arkitecte primer no?
  segona: podien haver alçat la cera i arreglar les tuberies…
  tercera: si la unica opció era llevar els arbres, pk coño no les van arrancar be, per a que pugueren haver sobreviscut en altre lloc, pk tallan axina la soca no crec k el arbre retorne per arte de màgia.

  aaa i sobre lo dels xalets, jo visc alli i em parex una tonteria lo k has dit dels cotxes, pk k jo sapia en castalla van tots els makinerets en el cotxe per ahi a tot hora hasta pa recorrer un metro i ki se la carrega, clar…. les k viuen als xalets… “les forrats” k jo sapia jo no tinc ningun majordom k m’ascure ni k em faja el llit…. i no crec k tu vivint en lavinguda d’onil pilles el cotxe per anar a la plaça…. no?no se alomillor si, pero jo no vax en cotxe a la plaça… (menuda parida, pero be…).

  BO, DIGUEU EL K DIGUEU SEGUIREM ALÇANT LA VEU…

 4. iee jordi, no borres exe comentari tio jajajaja, en la vida que tinc…
  tu
  d’on has ixit?? que si franco, que si la nostra mare, que cremá dus
  damunt, bueno i davall i pels costats; em fas riure… i ja el que
  faltava és la otografia, i damunt ens dius “innorantes”??? a
  nosaltres???? jajajaja
  ai mare quanta misèria…
  la cosa va penjant i sense os…
  jo li he fet cas, però perque m’ha fet gràcia, axò el millor és passar del tema.
  qui està així de fotut té un greu problema, no ens traga, pero el que passa és que al final tampoc soportarà a ell mateix. a i lo de visca españa ho entenc tio, pero no poses visca castalla nen, quin ejemple de porta cap a fora per al poble

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 5 =