Close
EL DISC DE LA SETMANA: SOZIEDAD ALKOHOLIKA, MALA SANGRE

EL DISC DE LA SETMANA: SOZIEDAD ALKOHOLIKA, MALA SANGRE

Després de 4 anys Soziedad Alkoholika tornen amb més força que mai, amb aquest disc anomenat “Mala Sangre”, on entren a formar part de Roadrunner, tot un referent en el metall a nivell internacional.

Anys i anys de censura i criminalització per part de l’AVT i la dreta mes rància i patètica aspanyola es veuen reflexades en aquest disc que desprén ràbia des del primer tema fins a l’últim. Impressionant i tronadora la bateria de Roberto, possiblement un dels millors percussionistes de tota la península.

En “Sangre al fin” ens presenten als S.A. més trasheros, amb uns riffs marca de la casa, i la veu de Juan, com sempre, escopint cada frase a martellades sonores “Una caja de pino…ahora cubre tu cadàver

“Politica del miedo” parla sobre les estratègies del capitalisme mundial a base de ficar por a la població per tindre-la controlada en tot moment. Aquesta la canten també al final del disc amb el grup Doble V, però aquesta vegada mesclant hip hop i rock, tota una novetat en la discografia d’S.A.

“Intactos” es la contestació del grup a l’AVT i tota la gentola que l’únic que han fet es que la legió de seguidors d’aquesta banda haja augmentat en els darrers cinc anys (si ja de per si era una de les més grans de la península). “Nuestras convicciones, aun estan intactas, intacta nuestra furia, nuestra fuerza y nuestra rabia, nuestra actitud intacta esta!.Tu odio sigue, alimentando nuestra ira, seguimos aqui, te vamos a ver caer, no tenemos prisa”.

En “Dios vs Alá” col.labora el cantant del grup brasiler “Ratos de Porao”, on tornen a demostrar que aquest disc és el més rabiós i atronador que han gravat des de feia molt de temps, de la mà de Tue Madsen (Sick of it All,Moonspell…) .

Un disc imprescindible. Podeu baixar-lo ací i escoltar-lo, però després val la pena comprar-lo. Realment impressionant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =