Close
EL DISC DE LA SETMANA: IRIE RÉVOLTÉS, VOYAGE

EL DISC DE LA SETMANA: IRIE RÉVOLTÉS, VOYAGE

Aquesta gent d’alemanya, m’ha deixat bocabadat. Una barreja de Reggae, Ragga, Dancehall, Ska i Hip Hop cantada en francès, i en algunes ocasions en alemany, que fa moure l’esquelet i ens transporta optimisme i lluita. Són els Pirats Sound Sistema alemanys, sense cap dubte.

Aquest disc, que va eixir al 2005, comença amb el reagge Papiers, on desprenen un optimisme que es manté durant tot el disc. Continua amb Pour Tout Ceux, més moguda, on el cantant va a la velocitat de la llum. Durant tot el disc es preguntes com aconsegueix eixa velocitat al cantar els versos. Impressiona.

Dans La Salle, un dels temes més festers del disc, on fan eixe ska/reggae de la vella escola, i on la tornada, a pesar de no entendre res, es queda en la teua ment durant uns dies. Continua amb Resistencia, tota una declaració de principis, on deixen les coses clares al crit de No Passaran!. I en Rebelles i Ready, altra vegada et quedes amb el cantant, qualsevol dia se li fa un nus a la llengua.

Vos deixe amb aquest videoclip, del seu últim senzill. Aquesta cançó, a pesar de no estar en el disc Voyage, es preciosa. Lluita i Solidaritat a ritme de reggae!

Per a baixar-lo, clica ací

1 thought on “EL DISC DE LA SETMANA: IRIE RÉVOLTÉS, VOYAGE

  1. Ho senc molt per aquest comentari, però no puc parar de cantar la cançó de Merci. Genial els Irie Révoltés!! Gran descobriment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *