Close
CONCERT: LA GOSSA SORDA + SVA-TERS

CONCERT: LA GOSSA SORDA + SVA-TERS

Magnífic concert a València el passat dia 8 d’ Octubre en el que actuaren La Gossa Sorda i Sva-ters, com a revindicació de la nostra llengua i la nostra cultura, cel.lebrant l’entrada del Rei Jaume I a la ciutat de València un 9 d’octubre de 1238.

 
El passat 8 d’ Octubre, per la cel.lebració del Pais Valencià, acudiren a València dos dels grups mes representatius de la música ska als Paisos Catalans: La Gossa Sorda, des de Pego, i Sva-ters, des d’Alcàsser.
Començà La Gossa Sorda amb eixa combinació de sons extravagants, amb eixa “Mos-kou “que tan simbolitza els temps que corren per a molts pobles del Pais Valencià “Cultura de Camp de Golf i Puticlub”, o amb “Putrefactes” i “Colpeja Fort”, també molt reivindicatives de la destrossa urbanística “Un anunci on abans tot era horta”. Feren un concert breu, però intens , personalment m’agradaria que haveren tocat un poc més.
Després els aplegà el torn a Sva-ters, un grup que no havia tingut el plaer de vorer, i que alguna cosa havia sentit, però no hem podia imaginar la festa que montaren. Va ser impresionant, i d’una durada amb la que tot el mon s’en va anar amb un bon gust de boca. Desde el Lio-Sva, passant per la cançó d’Esperança i unes bones sessions de batucada i percussió.
Dos dels grups que més donaràn a parlar, i personalment, els dos millors llançaments discogràfics des de feia temps: Garrotades i Berlanga Style.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − two =