Close
CASTALLA,EL PARADÍS DEL FORMIGÓ

CASTALLA,EL PARADÍS DEL FORMIGÓ

La 2ª Fase* de Castalla Internacional en el punt de mira
El PSPV anuncia que anirà als tribunals per a denunciar la política urbanitzadora de Castalla. I jo hem pregunte: On sabien ficat fins ara?. Fa ja moltíssims anys que a Castalla es construeixen “xalets” il.legals. I per si encara volíem més: Camp de Golf .
 
La falta d’aigua no els importa als inversors immobiliaris, sols els importa la pela. Tampoc els importa la identitat d’un poble, que està desapareixent gràcies a la arribada de milers d’anglesos, alemanys etc. No tinc res en contra de que vinguen a Castalla a viure, però, A quin preu? Al preu d’horroroses construccions i camps de golf? Al preu d’anar al metge i que tarden deu voltes mes que abans a atendre’t, per falta de personal? I no parlem de quan et diuen que els parles en angles que no t’entenen, això ja es una falta total de respecte.
Castalla Internacional III* tindrà un camp de golf amb 36 “foradets”, més de 3000 vivendes, i 2 hotels de luxe de 5 i 4 estels.Les propostes afecten a les partides d’El Forcall, Ballestera i la Lloma del Carro, en total 5 milions de metres quadrats!.El PSPV i el Bloc manifesten la seua total inconformitat, i acusen al alcalde de voler aplicar el model urbanístic de Torrevella.
Que passarà amb la nostra aigua? Que passarà amb el nostre paisatge? Mentrestant el poble de Castalla segueix dormit. Dormir a un poble es molt fàcil: Una dosi de Gran Hermano, que guanye l’Alonso la F1, i una paelleta gegant per el 9 d’octubre, i ja tens al poble xuplante el cul.
Després de tot el que està passant, i de la merda de poble que van a deixar-nos d’herència, encara hi ha gent que diu que l’alcalde es el millor. Però no cal preocupar-se tant (com dirien els del PP), ja no anirem al poliesportiu (en el que tens que pagar per agafar un baló), ara ja tenim un camp de golf per a jugar.Qui no a desitjat mai jugar al golf de petit? Jo per descomptat no.
 
* Perdoneu per la errata, però la fase 2 de Castalla Internacional es la que estan duent als tribunals (que jo vaig posar la tercera), l’altra es la fase 3 de futura construcció. Llàstima que el poble estiga tant desinformat, però això es el que a ells els convé!!

1 thought on “CASTALLA,EL PARADÍS DEL FORMIGÓ

  1. Dormir a un poble es molt fàcil: Una dosi de Gran Hermano, que guanye l’Alonso la F1, i una paelleta gegant per el 9 d’octubre, i ja tens al poble xuplante el cul.

    Molta raó tens, Pellikana. Crec que el sistema s’ha blindat de tal manera que cada vegada costa més de trobar punts per on atacar-lo.

    A veure si entre tots podem "tombar l’estaca" d’aquesta democracia espanyola que ens oprimeix d’una manera més intel·ligent que el Franquisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + twenty =