Close
25 D'ABRIL CASTELLUT AL DIARI "ESCAPARATE"

25 D'ABRIL CASTELLUT AL DIARI "ESCAPARATE"

Així ha ocorregut i així ho contem. El 25 d’Abril es va cel.lebrar a Castalla el 300 aniversari de la batalla d’Almansa d’una manera reivindicativa, col.locant una senyera al nostre castell, i col.laborant amb ACÍ ESTEM. Però com a Castalla el nostre castell ja està iluminat, decidirem penjar una senyera per a recordar la nostra cultura, el nostre país, la nostra llengua.

I que han fet els FEIXISTES? Posar-ho al periòdic!. El titular diu: Reivindicación fuera de lugar… Aquestes persones tenen algun coneixement d’història? "Fuera de lugar"? Flipant! Mentre ens lleven la TV3 aquestes persones penjen al periòdic aquesta interessant notícia…No sé si veieu el sarcasme, però a mi personalment hem fa vergonya. Mentre censuren, ens col.loquen noticies patètiques per a desprestigiar el nostre poble. I que ens passa a nosaltres? Cada vegada més orgullosos de ser el que som. Cada vegada la lluita avança més i més, i no podran parar-nos!

Ací estem i ací estarem. Ni un pas enrere. Ni un feixista als nostres Països Catalans!!

Dins de poc penjaré les fotos de com vam col.locar la senyera, i que vinguen les forces d’ocupació a per nosaltres… Ací Estem i Ací els esperarem!!

1 thought on “25 D'ABRIL CASTELLUT AL DIARI "ESCAPARATE"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =