Plugins per a WordPress

Heus ací un llistat de plugins interessants per a WordPress i Woocommerce, ordenats per categories. Aquest llistat s’anirà actualitzant constantment.

Márqueting de referències


Refer A Friend for WooCommerce

Refer a Friend for Woocommerce es un plugin per promocionar la teua web entre amistats. Als usuaris se’ls assigna un enllaç personalitzat que han de compartir entre les seues amistats i contactes. Si hi ha alguna compra mitjançant aquest enllaç en un termini determinat, hi haurà una recompensa per a l’usuari que ha compartit l’enllaç .

Edició massiva en WordPress i Woocommerce

WP Sheet Editor

Un potent editor de productes, pàgines i altres tipus d’entrades “mass-edition”, rotllo arxiu “excel” per a edició massiva de productes de Woocommerce, per exemple. Ací hi ha una versió completa (GPL).

Permisos i Usuaris

Password Protect WordPress Pro Plugin

Plugin per configurar contrasenyes per pàgina-pàgines i moltes més funcionalitats de protecció per password. Ací la versió completa (GPL).

Descomptes per Categoria, 2×1, etcetera en WooCommerce

Amb aquest plugin podem configurar fàcilment descomptes per categoria (aplicada a tots els productes d’una categoria) o “2×1”.

Pots descarregar el plugin ací (GPL).

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten + fourteen =

Ver más

  • Responsable: Jordi Juan Pérez.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a NICALIA que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.