El Lamentable sistema de fitxers del Windows…

Així m’ha quedat el sistema de fitxers del Windows després de recuperar-li a un amic unes fotografies amb el Get Back Data Recovery
No se si tindrà que veure, però tenint en compte que és l’únic que he fet amb el Windows… A banda de tocar la guitarra amb el Tone Port UX1 (com ja he dit en alguna ocasió)…

Tot açò passa per tindre el sistema de fitxers NTFS, un sistema que es fragmenta, o en poques paraules… Que deixa els fitxers en un caos enorme, i a l’hora d’accedir a ells, al sistema li costa més.

A GNU/Linux tenim el nou sistema de fitxers “ext4“, amb millores en l’escriptura i lectura de fitxers, millor ús del processador, i una fragmentació mínima…O dit d’altra forma: treballa millor a l’hora d’organitzar els arxius en el nostre disc dur!

On aniran aquesta gent de Windows amb el NTFS? No vull imaginar-me el que te que ser desfragmentar un disc dur d’1 TB!!! (1.024 GB!!)

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × 5 =

Ver más

  • Responsable: Jordi Juan Pérez.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a NICALIA que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.