Arxiu sppg.dll de Contaplus corrupte i sense accés a l’aplicació

Un client vingué l’altre dia amb un problema en un portàtil antic que utilitza únicament per a facturar amb Contaplus (versió dels anys 00). El portàtil es va apagar de forma sobtada degut a un tall de llum, i ara no podia accedir al programa (típiques passes que cosen quan tens un sistema de fitxer mediòcre).

Després de tractar de recuperar una còpia del sistema sense éxit (el típic “Restaurar sistema a un moment anterior” de Windows) i de passar-li a l’ordinador diferentes ferramentes d’análisi i desfragmentació (també sense éxit), vaig decidir investigar la carpeta del programa. Allà hi vaig trobar un arxiu que em va cridar l’atenció (sppg.dll) . Finalment, i després d’una recerca per la Internet, vaig veure que no era la primera vegada que açò passava, i que aquest fitxer es “corrompeix” fàcilment.  Tan fàcilment que fins i tot han creat una aplicació per reparar-lo!

Podeu descarregar-la ací amb Google Drive o ací amb MEGA.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × four =

Ver más

  • Responsable: Jordi Juan Pérez.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a NICALIA que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.